קול קורא למתן הרצאה בכנס הבינלאומי השני לחסידות  (2020)על: 'החסידות בפולין: היסטוריה, זרמים רעיוניים ויצירה'

קול קורא למתן הרצאה בכנס הבינלאומי השני לחסידות  (2020)על:

החסידות בפולין: היסטוריה, זרמים רעיוניים ויצירה

לובלין, קרקוב ועוד.

שיתקיים בי"ז  - כ"ד אלול התש"פ   6 - 13  בספטמבר 2020

יש לשלוח תקציר להרצאה (עד 100 מילים), וכן תקציר קורות חיים ושיוך מוסדי, לד"ר דינה פלדמן, רכזת  הוועדה המדעית, עד 15 בפברואר 2020: fel.dina@gmail.com . תשובות הוועדה האקדמית תשלחנה עד ה- 15 במרץ 2019.

הרצאות תהיינה בנות 20 דקות,  בעברית או באנגלית.

ניתן יהיה להשתתף בכנס גם ללא מתן הרצאה.

שירותי קרקע יסופקו על ידי מוזיאון גליציה בקרקוב. התשלום כולל: לינה, ארוחות כשרות למהדרין, סיורים לימודיים, והסעות. הזמנת טיסות וביטוח נסיעות הינה באחריות המשתתפים. ההרשמה תפתח ב-22 במרץ 2019. פרטים בנושא ישלחו בנפרד.

הכנס נעשה ביוזמת הקתדרה לחקר החסידות על שם רבי לוי יצחק מברדיצ'ב בחסות לוי יצחק ויהודית רחמני - אוניברסיטת בר אילן.  ובשיתוף:

◆  המכון למדעי היהדות, האוניברסיטה היגלונית – קרקוב, פולין – מארחת הכנס (10.9).

◆ המרכז הבינלאומי לחקר המסורת ההיסטורית והתרבותית של יהדות מרכז ומזרח אירופה - האוניברסיטה הקתולית על שם ג'ון פול ה-II, לובלין – מארחת הכנס (7.9).

אוניברסיטת סטנפורד – מרכז טאובה ללימודי יהדות.

◆ היברו קולג׳, בוסטון – בית המדרש לרבנים.

◆ האוניברסיטה הפדגוגית על שם פאבלו טיכניאה, אומן - המרכז האוקראיני–ישראלי לחינוך, מדע ותרבות.

יושבי ראש הכנס: פרופ' צבי מרק וד"ר אוריאל גלמן.

הוועדה המדעית (בסדר א"ב): פרופ אריאל אבן מעשה, פרופ מיכאל גאלאס, ד"ר אוריאל גלמן, פרופ ארתור גרין,  פרופ' סלבומיר זוריק, פרופ' צבי מרק, ד"ר דינה פלדמן, פרופסור נטליה צימבל, ד"ר זאב קיציס.

מתאמי הכנס: ד"ר זאב קיציס (zeevkitsis@gmail.com), ד"ר דינה פלדמן ((fel.dina@gmail.com

Call for Lectures in:

THE SECOND INTERNATIONAL CONFERENCE ON HASIDISM (HICON 2020),

ON THE THEME OF:

Hasidism in Poland: History, Streams of Thought, and Culture

Lublin – Krakow and Many More

September 6th – 13th, 2020

An abstract (of circa 100 words), which must be sent, with a short CV and current institutional affiliation - to Dr. Dina Feldman (fel.dina@gmail.com) by February 31, 2020. Applicants will be notified by March 15, 2020. Please direct questions to Dr. Dina Feldman

The lectures will be of 20 minutes length, in English or Hebrew

The payment for ground services, which will include: accommodation, transportation, Glatt kosher food, study tours and events, will be organized by Galicia Jewish Museum in KrakowRegistration will start on March 22, 2020. Details about registration will be published separately

Flights and insurance are under the responsibility and payment of the participants.

The conference is organized by:

• The Rabbi Levi Yitchak of Berdichev Chair of Hasidic Studies, sponsored by Levi Itzchak and Yehudit Rachmani, Bar Ilan University.
  • The Institute of Jewish Studies, the Jagiellonian University.
  • The International Center for Research of the History and Cultural Heritage of the Central and Eastern European Jews. The John Paul II Catholic University of Lublin.
  • The Rabbinical School, Hebrew College, Boston.
  • The Taube Center for Jewish Studies of Stanford University.
  • The Ukrainian and Israel Center for Education, Science and Culture of Pavlo Tychnya Uman State Pedagogical University.

The organizing committee: Prof. Zvi Mark and  Dr. Uriel Gellman - chairmen

Prof. Michał Galas, Prof. Slawomir J. Zurek, Prof. Arthur Green, Prof. Nataliia Tsymbal, Prof. Ariel Evan Mayse, Dr. Zeev Kitsis, Dr. Dina Feldman - members

Coordinators: Dr. Zeev Kitsis, Dr. Dina Feldman.

Put into effect: The Galicia Jewish Museum